Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.07.2018 14:45 - Владо Каролев и сензациите - демографски заблуди
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 2345 Коментари: 7 Гласове:
4

Последна промяна: 10.07.2018 23:49

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 7ДНИ Бургаз публикува матрЯл под заглавие "Сензация! Владимир Каролев каза защо умират българите", в който Владо Каролев бил казал защо измират българите.
Изчетох матрЯла и установих, че човекът нищо не е казал, освен да е казал лъжата, че България се била обезлюдила "през 90-тте години на миналия век" - демек по времето на СДС,ОДС и естествено Иван Костов. Други пък припявт н Клинка малинките, как НАТО и американците дошли и накарали българите да избягат в Америка... А един долу, който реве с немски букви срещу американските окупатори, се обажда от Германия да защитава рушняците. Какво търсиш в Германия, окупирана от американците? Да не си рушняшки подпольшчик...

България беше обезбългарена и се обезбългарява от началото руската окупация през 1944г. чрез избиването на цвета на българския етнос, прогонването на селското население в градовете и натикването му в панелни блокове, подобно на пчели в кошери, когато за деца се мислеше само през цифрите "0" и "1".
Обезбългарява се и до днес, умишлено и планово във времето на "прехода от едни потури в същите потури", който никога няма да свърши. Защото България ще се отърве от тия руски патрЕоти, които я обезбългаряват, чак когато умре и последния българин и няма да има кой да мени потурите.

Демографската смърт на българския етнос беше измислена от вечновластващите бивши, като средство за съхранение на властта за вечни времена, чрез прогонването извън страната на жизнеспособната и размножаваща се част от българското население, за да няма опозиция на русофилските заговорници, които да си се менкат, когато си искат, под мъдрото ръководство на Дядо им Иван.

Демографската смърт на българския етнос се ускорява и днес, чрез приспиването на, и без това дремещите в предсмъртна кома одъртели или дегенерирали българи, с матрЯли от подобен род, които нямат нищо общо нито с причините за демографската катастрофа, нито със стимулирането на раждаемостта, нито с каквито и да било други препоръчителни мерки за отклоняване наближаващата смърт на българския народ.

При такива патрЕоти, на българското изселване и руското заселване, като властващите и опозиционерстващите днес, България няма шанс да избегне изчезването си. 

От премятането на бумаги из кабинетите и усвояването на едни мижави пари без каквато и да е връзка с живородените българчета, завърналите се от емиграция, или оцелелите в кървавата война по пътищата и в болниците - морги български граждани полза няма. Никаква.

Бесмисления труд, който кипи в президентските дупки, парламентарните кафани, държавните и партийни кабинети няма никаква връзка с проблемът на живот и смърт на българския народ - физическата заплаха за съществуването му.
Докато не се изпълнят с решителност и инат/!!!/ четирите мерки, които аз от години повтарям, та белким чуят глухите за българското патрЕоти, нищо няма да се промени:

1. Промяна на принципите за стимулиране на раждаемостта от стимулиране раждането на неграмотници и бъдещи безработни и търтеи към Стимулиране според образованието на родителите и децата, което ще увеличи данъкоплатците!
2. Незабавно, без формалности, по реда за вадене на паспорти от местните българи, бързо и безплатно, предоставяне на българско гражданство на всички външни българи от котвъд граничните поселения до волжските, кримските, украинските, средноазиатските и прочие желаещи да са български граждани.
3. Незабавно заделяне на достатъчен финансов ресурс за поемане от държавата на операциите за асистирана раждаемост/инвитро/ на по на по-малко от 20 000 раждания инвитро годишно при заплащане на процедурата само срещу живородено дете! Живородено, а не на брой неуспешни опити.
4. Създаване на извънредна  национална организация за демографски възход.
- Президентът, вместо да се залисва с глупости, и да обикаля рушняшките сборища, да поеме кръста си като върховен главнокомандващ и да убеди и поведе нацията на война за демографско спасение.
- Парламентът, вместо да ходи по гайдата на разни мошеници, да се заеме със създаването на извънредно законодателство за демографско спасение на народа, който го е избрал.
- Правителството вместо да се поти над това как да разпредели открадването на бюджетните и европейски пари, да установи Демографски борд за поне 5 години и го удължава до прекършване на смъртоносната тенденция.
- Медиите, вместо просташките клюки да се заемат с издигането на майката, семейството, бременността, децата, здравето и живота в Култ!!!

Без това - нищо няма да стане. Само мрачни сензации за скоростта с която умираме като народ и държава., 




Гласувай:
5


Вълнообразно


1. morskipesni - 4rez demagogiqta si pokazvate vyrhovna naglost
10.07.2018 14:52
BG e 4len na NATO i ES, vsi4ki kontakti s Rusiq- ikonomi4esdki, kulturni, sportni, nau4ni.. i taka do bezkrai SA OTDAVNA PREKRATENI. No bylgarite ne ponasqt unizitelnoto polowenie na SLUGI NA SATANINSKATA MAFIQ OT AMERIKANSKI TIP i zatova EMIGRIRAT. Sori za majmunicata, komentiram OT OFISA V NEMSKO.
цитирай
2. schumpov - Докато в управлението на България ...
10.07.2018 15:08
Докато в управлението на България участват камунисти, докато в съдебната система правораздават комунисти, докато в медиите се надприказват комунисти, никакви мерки за решаване на демографската криза няма да проработят. Осъзнато или не комунистите винаги са работили за унищожаване на държавата България. Изчисти ли се държавата от комунисти , народът ще добие надежда за по-добро. Казано е, умрял х.. може и да стане и да направи дете, но кахърен х.. никога.
цитирай
3. demograph - Ето първия дегенерирал дъртофелник се появи
10.07.2018 15:10
90% от икономиката е в руски ръце бре мунчо! Нефтохим не плаща данаци, защото е "на загуба" откак е станал руски. Газта и ядреното гориво заеднос всички свързнани с енергетиката, а от там и с цените и с политиката с под руски контрол. Какво ми дрънкаш за Сатаната...! Руската зависимост е Сатаната, който убива България. А твоята Русия обезбългарява земте ни още от времето на Цар Борис I...продажно изкуфяло леке
цитирай
4. morskipesni - Naistina ste naglec ot klasa!
10.07.2018 15:34
Zhedlaq mnogo uspehi v demagogiqta, dryzhe zdravo fronta, zatulqjte ambrazurata, 4e Hora ne ostanaha! Bravo! Svalqm vi kapa- OT OFISA V NEMSKO.
цитирай
5. apostapostoloff - Нищо от изброеното няма да се случи,
10.07.2018 17:18
но това е без значение. Все още сме прекалено много, има ненужни, непотребни хора и е най- добре те да емигрират. България е била най- добре с население от 4 милиона.
цитирай
6. shtaparov - Как това да стане като 90% от ...
11.07.2018 03:18
Как това да стане като 90% от партиите,99% от образованието,97% от икономиката и 99% от медиите в България са в ръцете на руски подставеници бе брате? Русия открадна нашата Кирилица по времето на социализма- ако се свършат Българите,кой да я накара да ни я върне- циганите и турците ли? Утешителното е друго- че нейното население,което преди 100 години беше 10% от световното днес е 0,2% от световното население- значи и руснаците на свой ред ще си отидат заради греха,който са извършили към нас и ще отстъпят място на по-жизнени народи като китайци,турци,негри и американци!
цитирай
7. planinitenabulgaria - Как ще стане това, след като толкова хора във влъстта са троянски коне на Путин?
12.07.2018 03:19
генерЛ радеВ, корнелиЯ ниновА, волеН сидероВ и още много по-толкоз. Докато тези хора остават във властта за България надежда всяка оставете. Те я водят към погибел.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7960350
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10304
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол